Kunstnerne


Håkon Forfod Sønneland er opphavsmannen til kunstkonseptet Limited Edition. Han har til daglig tilhold på Glasslåven kunstsenter på Granavollen på Hadeland. Han har bakgrunn som journalist og redaktør, har hatt utstilling på Fotografiens Hus og har skrevet og fotografert til en rekke barnebøker som er gitt ut på Gyldendal.

For å få realisert de enkelte ideene i prosjektet «Limited Edition», har Håkon Forfod Sønneland samarbeidet med en rekke enere i sine fag:


Fam Irvoll
er kunstner og motedesigner. Hun har blant annet vunnet Oslo Bys kunstnerpris, og har samarbeidet med artister som Lady Gaga, Rihanna, Lily Allen, Turboneger, Karpe Diem, Highasakite, Beyonce, Grace Jones, Kate Bush og Julie Bergan.
houseoffam.no


Sverre Sætre er kokk og konditor. Han har vunnet både kokke-VM og kokke-OL med det norske kokkelandslaget. I dag driver han Sverre Sætre konditori på Frogner i Oslo.
https://sverreskonditori.no/

Foto: Julie Pike
Lars Mytting er en av Norges mest populære forfattere, med titler som «Hel ved» og «Svøm med dem som drukner». Han vant Bokhandlerprisen for den sistnevnte boka.
http://www.larsmytting.net

Maria Therese Fernander Smit er en ung norsk kunstner som gikk ut fra Kunsthøgskolen i Bergen i 2012. Hun har vært med på å bygge opp atelierkomplekset «Kroloftet» i et gammelt fabrikklokale på Bjølsen i Oslo.
http://mariasmit.org/


Paul Arne Opsahl driver Hadeland stein, som leverer gravstøtter til hele Hadeland.

Æsa Björk er en av Nordens mest anerkjente glasskunstnere. Hun er utdannet ved Edinburgh College of Art. Arbeidene hennes er vist på internasjonale utstillinger og er inkludert i blant annet samlingene til KODE i Bergen og Nasjonalmuseet i Oslo.
http://aesabjork.net/