Objektene

Alle objekter selges med nummerert ekthetssertifikat.


«Svøm med dem som drukner» av Lars Mytting ble tildelt Bokhandlerprisen, er oversatt til ti land og er trykket i over 300.000 eksemplarer.
«Dem drukner med som svøm» inneholder de samme ordene som i originalutgaven, men her er de sortert i alfabetisk rekkefølge.
Limited edition-utgaven trykkes i maksimalt 29 eksemplarer.
Pris: 2500 kr


Fluesmekkeren av glass er støpt av glasskunstner Æsa Björk. Å støpe en så delikat gjenstand som en fluesmekker, er en vanskelig oppgave, og det krevde flere prøvestøp. Fluesmekkeren måtte etterbehandles ved at hvert enkelt hull ble boret ut etter støpet.
Limited edition: 4 eksemplarer. Lang leveringstid må påregnes.
Pris: 12.000 kr


Strikkepinnene av sjokolade er modellert av konditor Sverre Sætre.
Limited edition: 10 par.
Pris: 1200 kr pr par.


Bordtennisballene av glass måler 40 mm i diameter, nøyaktig som ordinære bordtennisballer. De er produsert i en glassfabrikk i Kina.
Limited edition-utgaven av bordtennisballene tilbys i 152,5 eksemplarer.
Pris: 250 kr.


Kondomet av strikket ull er laget av kunstneren Maria Therese Fernander Smit, og var det første kunstverket i «Limited edition»-prosjektet som ble ferdig. Det skjedde i januar 2015.
Kondomet produseres i maksimalt 14 eksemplarer.
Pris: 1200 kr.


Triangelet er laget av en type piperenser som er lengre og mer lodden enn standard piperensere, for å få fram den ønskede lydeffekten. Det er laget av Håkon Forfod Sønneland.
Triangelet kommer i maksimalt 3 eksemplarer.
Pris: 500 kr.


Bikinien av sandpapir er laget med den ru siden inn. Kunstner og moteskaper Fam Irvoll har designet den med sløyfe både på bikinitrusen og toppen. Sandpapiret P60 er egnet til tungt pussearbeid på tre.
Bikinien er framstilt i kun 1 eksemplar.
Pris: Ikke til salgs.


Egg, melk, frokostblanding, brød, kjøttdeig, tomater på boks, deodorant. Bokstavene i handlelista er sandblåst inn i steinen av Paul Arne Opsahl i Hadeland Stein, og spraymalt av Håkon Forfod Sønneland.
Produseres i maksimalt 7 eksemplarer, hver stein med unikt (og valgfritt) innhold på lista.
Pris: 7500 krEspressokoppen av sjokolade er støpt i en spesialbestilt silikonform. Sjokoladen inneholder 30% kakao.
Produseres i maksimalt 1502 eksemplarer.
Pris: 200 kr.


Produktkatalogen «Limited edition» inneholder en oversikt over alle objekter som inngår i kunstprosjektet til Håkon Forfod Sønneland, både de som er fremstilt allerede, og de som kan produseres på bestilling – slik som en redningsvest i bly, og en paraply laget av gelatin.
Trykkes i begrenset opplag, 1000 nummererte eksemplarer.
Pris: 100 kr